Referencer

Mentoring – jeg slap ud af hamsterhjulet…

Tak Gitte – for at hjælpe mig videre – både jobmæssigt og i min egen udvikling.

Efter 1. session tog jeg en Enneagram-test, og den blev i den grad en øjenåbner for, hvordan jeg reagerer – og hvordan jeg fremover kan arbejde med mine ønsker og udfordringer. Mit forløb var på 5 sessioner – hvor jeg også fik ”lektier” for imellem sessionerne. Ikke hårde opgaver – men fokus på at være observerende på min egen adfærd og reaktioner i særlige situationer. Ting som jeg ikke tidligere har været bevidst om.

Gitte skabte hele vejen igennem et trygt forløb – hvor jeg følte mig mødt lige der, hvor jeg var. Jeg føler, at jeg ”slap ud af hamsterhjulet”  – og helt konkret fik jeg kort efter et nyt drømmejob. Udover konkrete værktøjer oplevede også, at Gitte brugte sin stærke intuition – og mærkede, hvad jeg havde brug for.

Et forløb med stor empati og støtte hele vejen – og meget forskelligt fra, hvad jeg tidligere har prøvet.

Sanne 45 år

Tilbagemeldinger på foredrag

Tusind tak for et super, super inspirerende foredrag og workshop hos os i Sundhed i Centrum. Jeg synes det er en fantastisk måde du videregiver din store viden om de 3 instinkter, og jeg er virkelig positivt overrasket over den store bevidsthed du gav os på bare 2 timer. Jeg har fået super tilbagemelding fra flere af deltagerne, med store tak. Jeg håber jeg kan deltage i andre af dine foredrag.

Camilla, Sundhed i Centrum – Lifezone

Læs flere udtalelser om foredrag

Succeshistorier med healing

Gittes healende kraft føltes stor. Som om hun intuitivt ved, hvor du har brug for healing. SÅ rart, trygt og omsorgsfuldt. Jeg fik en dyb ro i kroppen. Jeg havde på intet tidspunkt lyst til at rejse mig igen :-). Det føltes som om Gitte har mere end to hænder til sin rådighed, når hun healer.

Charlotte Egemar Kaaber

Læs flere udtalelser om Gittes behandlinger med healing

 

Succeshistorier med allergibehandling

Tak fordi du hjalp mig af med min allergi!

Siden jeg var dreng, har jeg døjet med svær græs- og birkepollen allergi. Trods et intensivt injektionsforløb over flere år, der trods alt hjalp en del – havde jeg stadig brug for diverse håndkøbsprodukter, når græs og birk var på deres højeste. Efter kun to behandlinger hos Gitte, så har jeg i 2022 slet ikke haft brug for behandling af nogen art.

Kan varmt anbefale Gitte.

Frank, 57 år.

Succeshistorier med Access Bars

Tusinde tak, Gitte! En times tid med BARS behandling gav en skøn ro og ikke mindst plads til nye tanker og idéer. Skønt at mærke den ro, der kom i krop og hoved efter behandlingen.

Det burde alle unde sig selv

Mai-Britt Bækgaard

Læs flere udtalelser om Bars-behandlinger

Succeshistorier med LifeWave

Kunde med meget kraftige smerter i armen – på en skala fra 1-10 angav han 8. I løbet af et kvarter var smerten på 0 når armen var i ro og på 1 ved bevægelse. Plastrene giver både akut smertelindring og reducerer også inflammationen/betændelsen.

Flere succeshistorier om LifeWave

Skriv dig op til nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – jeg skriver om personlig udvikling, sundhed, spirituelle emner og essentielle olier.

Umiddelbart efter din tilmelding vil du modtage mine 3 bedste små tips til at reducere følelsen af stress.
Og bare rolig – jeg kommer ikke til at fylde i din indbakke hver uge – jeg skriver, når jeg har noget på hjerte.

Og du kan til enhver tid afmelde dig.