Allergi

Lider du af allergi – så læs med her:

Allergier viser sig i mange former – f.eks. høfeber, udslæt, hævelser, fordøjelse, luft i maven, diarre, træthed, smerter mm. Allergier kan stamme fra pollen, fødevarer, kosttilskud, vaskemidler, skimmel, dyr, husstøv og meget andet. Uanset årsag kan de fleste allergier fjernes – helt uden brug af medicin. Så er du en af dem, der går forår og sommer i møde med kløende øjne eller løbende næse – og som tilbringer dage indenfor pga pollen – ja så er det nu tid til at gøre noget andet. Kom i gang med det samme – og slip for dine gener til sommer. For nogen tager det blot 1 behandling – for andre vil det kræve måske 3 behandling, og også en kostændring.

Årsager til allergi

Der er oftest 2 faktorer der udløser allergi.

  1. Overbelastede slimhinder pga. overvækst af Candida.
  2. En betinget refleks – hvor hjernen har fået gemt information om, at f.eks. pollen er farligt.
 

Overbelastede slimhinder

Candida er en svamp, vi alle har i vores tarm. Så længe den kun findes i begrænset mængde er det fint. Når den kommer i overvækst, er den med til at dræbe de gode bakterier, som skal være i vores tarm. Den kan også sprede sig til slimhinder andre steder i kroppen – og kan f.eks. ses om hvid belægning på tungen.

For mange mennesker kommer Candida i overvækst – f.eks. efter en antibiotika kur – eller gennem længere tids forkert kost. Vi mærker den ikke med det samme, men efterhånden kommer der en række symptomer, som kan være tegn på overvækst – f.eks. luft i maven, diarre, forstoppelse, ledsmerter, hovedpine oma. 

Betinget refleks

En anden væsentlig årsag er det, vi kalder en betinget refleks. Ivan Pavlov lavede et forsøg, hvor han målte hundes spytproduktion. Kort fortalt, så opdagede han, at selvom hunden ikke kunne se maden – så startede spytproduktionen allerede, når den kunne høre lyden fra madskål i et rum ved siden af. Altså hjernen registrerer andre informationer – og husker dem!

Overført til allergi – så har man her opdaget, at når vi er udsat for noget traumatisk og oplever magtesløshed/angst – så vil hjernen i situationen huske alle input herfra. Det betyder, at hvis du f.eks. er ude for en ulykke, og der samtidig er birkepollen i luften, ja så kan hjernen komme til at tro, at det var birkepollen, der var farligt.

 

Young woman blowing nose into tissue in front of flowers
"Bliv fri for allergi, så du kan nyde naturen frit, omgås dyr og spise, hvad du gerne vil."

Tak fordi du hjalp mig af med min allergi!

Siden jeg var dreng, har jeg døjet med svær græs- og birkepollen allergi. Trods et intensivt injektionsforløb over flere år, der trods alt hjalp en del – havde jeg stadig brug for diverse håndkøbsprodukter, når græs og birk var på deres højeste. Efter kun to behandlinger hos Gitte, så har jeg i 2022 slet ikke haft brug for behandling af nogen art.

Kan varmt anbefale Gitte.

Frank, 57 år.

Underbevidstheden husker

Når vi så senere i livet måske også har Candida – ja så kommer allergien frem. Det kan altså godt ske mange år efter ulykken – typisk, når vi er stressede. Så reagerer kroppen med allergi – fordi hjernen har ”husket” at dette er farligt. Intet at dette foregår bevidst – det ligger alt sammen i underbevidstheden.

Behandling af allergi

Når en allergi skal behandles, tester vi således både for candida og for de forskellige pollen, fødevarer, dyrehår mm. Oftest er der flere ting vi reagerer på. Alt test foretages ved hjælp af kinesiologi. Alt hvad du sanser, påvirker din hjerne – egentlig ret enkelt. Så når din krop kommer i kontakt med noget, den tror er farligt, vil muskelstyrken i din arm falde – og det er det jeg som kinesiolog bruger til at finde frem til, hvad vi skal behandle. Hvis der er overvækst af Candida skal dette behandles – dels med en kostomlægning og dels med kosttilskud – i en periode. Det kan for nogle tage fra 1 måned – for andre 2-3 måneder.

Vi finder årsagen til allergien

Den betingede refleks kan vi også finde tilbage til via kinesiologien – det vil sige, at vi finder årsagen til at allergien opstod. Derefter behandler vi selve årsagen – og får på den måde lagt en ny overbevisning ind i hjernen – så den bliver klar over, at f.eks. pollen ikke er farligt.

Dette gøres ved hjælp af Alfa-Kinesiologi, som er en teknik, hvor hjernen bringes på REM stadie – svarende til drømmetilstand (Rapid Eye Movement) 

Se mere om Alfa-Kinesiologi her

Efter behandling tester vi igen kinesiologisk på de behandlede allergier.

Opfølgende behandlinger

For nogen kan der blive behov for en opfølgende behandling senere på sæson – eller måske året efter – det er meget individuelt. Hvis det er fødevareallergi vi har arbejdet med – så vil vi mødes og genteste efter ca. 1 måned. Hvis du har haft voldsomme allergiske reaktioner tidligere og måske EPI pen – så laver vi en særlig plan.

Har du spørgsmål – så er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 28 83 68 98 – eller
ge@lifementoring.dk

Når du booker en allergi behandling – så taler vi altid sammen inden 1. møde.

Skriv dig op til nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – jeg skriver om personlig udvikling, sundhed, spirituelle emner og essentielle olier.

Umiddelbart efter din tilmelding vil du modtage mine 3 bedste små tips til at reducere følelsen af stress.
Og bare rolig – jeg kommer ikke til at fylde i din indbakke hver uge – jeg skriver, når jeg har noget på hjerte.

Og du kan til enhver tid afmelde dig.