Healing

Hvad er healing? 

Healing er en ældgammel behandlingsform og anvendes til at balancere vores energi – både fysisk og psykisk. 

Healing betyder ”at hele” eller helbrede – og er en måde at opnå større balance i sin livsenergi.

Vores tankemønstre og følelser påvirker energien i kroppen.

I healing arbejder man med at krop, sind og sjæl hænger sammen. Dvs. at påvirkning på et af de 3 områder også vil påvirke de andre – og at man derfor må se på alle 3, når man ønsker forbedringer.

Hvordan foregår healing?

Ved behandlingen overføres energi udefra (universel energi) via healeren til dig. Når du modtager healing får du helet ubalancer og blokeringer, der måtte være i din krop og sjæls energisystem. 

Umiddelbart efter healingen oplever de fleste: Øget velvære, indre ro og et bedre energiniveau. På længere sigt kan opleves forbedringer af helbredet både fysisk og psykisk.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Vi er alle forskellige – og det er ikke muligt på forhånd at afgøre, hvor mange behandlinger, man har brug for. Ofte er problemstillinger opbygget over flere år – og man kan ikke forvente, at de forsvinder efter blot 1 times healing. Det er derfor vigtigt, at man selv kigger indad og mærker efter – både i forhold til om man har brug for flere behandlinger – men også for at mærke, hvornår man er klar til næste behandling.

Fjernhealing
Udover healing her på briksen – så tilbyder jeg også fjernhealing. Healingen er lige så effektiv – du ligger blot hjemme i egne trygge omgivelser og tager imod. Inden healingen taler vi lige sammen, om der er særlige fokusområder for dig. Jeg healer intuitivt og lader mig guide undervejs.

Fjernhealing varer oftest 30 min – og så anbefaler jeg, at du bliver liggende yderligere 30 minutter derefter.

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvad healing kan gøre for dig 

healing5web
"Ved behandlingen overføres energi udefra (universel energi) via healeren til dig. Når du modtager healing får du helet ubalancer og blokeringer, der måtte være i din krop og sjæls energisystem."

Det siger mine klienter:

“Gittes healende kraft føltes stor. Som om hun intuitivt ved, hvor du har brug for healing. SÅ rart, trygt og omsorgsfuldt. 

Læs flere klientoplevelser her:

Skriv dig op til nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – jeg skriver om personlig udvikling, sundhed, spirituelle emner og essentielle olier.

Umiddelbart efter din tilmelding vil du modtage mine 3 bedste små tips til at reducere følelsen af stress.
Og bare rolig – jeg kommer ikke til at fylde i din indbakke hver uge – jeg skriver, når jeg har noget på hjerte.

Og du kan til enhver tid afmelde dig.