doTERRA

Hvad er essentielle olier

Essentiel olie er essens af planter – fx blomst, frugt, træ eller urt – og aromaterapi er kendt og anvendt gennem mange år. Tanken er at vi kan hente healing og støtte fra naturen.

Olierne har høj frekvens og vi kan derved bruge dem til at skabe balance og hæve vores egen frekvens. Olierne kan hjælpe vores celler tilbage til indre balance – og det vil altid hjælpe os med den ydre balance.

Hvordan anvendes olierne

Olierne kan anvendes på flere måder alt efter dine behov og ønsker.

Duft – Du kan tage et par dråber olie i håndfladerne og indånde herfra, eller du kan bruge en diffuser, som forstøver vand og olier ud i rummet.

Påføring – Du kan bruge olierne direkte på huden eller blandet med en bæreolie i en såkaldt Roller, som indeholder den essentielle olie blandet med kokosolie. Rollers kan købes klar til brug – eller du kan som jeg, selv blande dem. Husk når du starter med en olie, at du altid lige skal lave en test på et lille område for at se evt hudreaktion. Jeg har ikke selv oplevet reaktioner på huden.

Indtagelse – olierne kan tages i et glas vand eller kan indtages i kapsler, som du selv fylder. Nogle olier er mest velegnede til kapsler, da de er meget stærke. Og vær obs på at enkelte olier ikke må indtages.

Hvad kan olierne

De essentielle olier kan hjælpe os både på det fysisk og på det energetiske plan.

Jeg tror på, at vi kan og skal prøve at lindre symptomer – men også at vi samtidig skal se på de bagvedliggende årsager. Altså ikke bare fjerne en akut smerte – men også finde ind til, hvorfor vi har den smerte.

Vi må – ligesom for kosttilskud – ikke fremhæve virkninger eller love helbredelse.

Det bruger jeg selv olierne til

Jeg har selv mange gode erfaringer med brug af olierne – til smerter, immunsystem, forkølelse, humør, energi, udrensning og meget mere. Olierne er blevet mit husapotek – og altid der, jeg først søger hjælp.

Jeg har lavet en lille pdf med de grundlæggende olier – du er meget velkommen til at downloade den.

Jeg vil glæde mig til at dele min viden og mine mange erfaringer – dels egne og dels klienters med dig.

Olier i klinikken

doTERRA’s essentielle olier anvendes dels i behandlinger her – og dels hjemme til at understøtte din udvikling. Ifm. Mentorforløb understøttes løbende med små olieblandinger mellem vores møder.

Har du lyst til at prøve de skønne olier…

Så er du meget velkommen til at deltage i en åben Olie-workshop – se kursuskalender

Alternativt kan du selv samle en gruppe på 5-8 personer – så kommer jeg ud til jer og fortæller om olierne – og I kan samtidig dufte, prøve samt stille spørgsmål. Dette gælder for Storkøbenhavn.

Du er også du velkommen til at kontakte mig på ge@lifementoring.dk – eller tlf 28 83 68 98.

Jeg tilbyder en gratis 30 min session, hvis du ønsker at komme i gang med olier. Session foregår enten i Birkerød eller online.

Hvis du allerede er signet op gennem mig – og har brug for hjælp eller inspiration – ja så kan du også booke gratis session 30 min. 

Hvis du allerede ved, hvilke olier, du gerne vil købe – så kan du selv bestille varer direkte – og få 25% rabat, når du opretter dig som kunde:  Opret dig som kunde

Hvis du ønsker at bruge olierne i din virksomhed og/eller blive forhandler – så kan jeg også hjælpe dig igang.

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvad olierne kan gøre for dig.

dufte2web
30. april 2023
Kom og oplev en eftermiddag med essentielle olier - og hør, hvad de kan gøre for DIG. Tid, sted og pris: Søndag d.  30/4 2023 - kl. 14-16. Birkerød, gratis.  
0,00 kr.
26. oktober 2023
Kom og oplev en aften med essentielle olier - og hør, hvad de kan gøre for DIG. Tid, sted og pris: Torsdag d. 28/9 2023 – kl. 18-30-20.30. Birkerød, gratis    
0,00 kr.
Har du lyst til at opleve en Aroma Touch-behandling. Jeg lover dig en fantastisk oplevelse!

Skriv dig op til nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – jeg skriver om personlig udvikling, sundhed, spirituelle emner og essentielle olier.

Umiddelbart efter din tilmelding vil du modtage mine 3 bedste små tips til at reducere følelsen af stress.
Og bare rolig – jeg kommer ikke til at fylde i din indbakke hver uge – jeg skriver, når jeg har noget på hjerte.

Og du kan til enhver tid afmelde dig.