Alfa-kinesiologi

Hvad er kinesiologi – muskeltest

Kinesiologi er en metode, hvor man via muskeltest kan undersøge, hvordan hjernen reagerer/opfatter forskellige situationer.

Hvis hjernen opfatter noget som positivt, så er der fuld styrke i dine muskler. Hvis hjernen derimod får et negativt sanseintryk – så falder styrken i musklen.  

Et negativt sanseindtryk er lig med stress for hjernen – og Amygdala bliver aktiveret.

Helt konkret tester jeg på styrken i din arm.

Hvis du ikke har oplevet det på egen krop, kan det umiddelbart virke ”mærkeligt”.

En måde at forstå det på er, at du forestiller dig en situation, som du glæder dig rigtig meget til – og mærk så, hvordan hele din krop er fyldt med energi og styrke.

Tænk derefter på en situation, hvor du er utryg/bange – og mærk, hvad er sker i din krop. Det er disse forskelle jeg som kinesiolog mærker efter, når vi tester for årsagerne til dine udfordringer.

Og det gælder uanset om udfordringerne vedrører smerter eller allergi eller andet. Det er samme princip – altså om din hjerne opfatter et givent sanseindtryk som positivt eller negativt.

Hvad er Alfa-Kinesiologi

Gennem hele livet lagres oplevelser – gode som dårlige – i vores underbevidsthed. Det betyder også, at oplevelser tidligere i livet, kan være afgørende for at vi senere bliver ramt af stress, smerter, allergi mm.

Gamle traumatiske oplevelser ligger således i hjernen – og kan skabe stress og angst, når de aktiveres af bestemte sanseindtryk. Dette kan ske, selvom vi med vores logiske hjerne godt ved, at en situation eller f.eks. pollen ikke er farligt.

Da vi netop ikke er bevidste om alle disse ”lagringer i hjernen” – så bruger vi muskeltesten til at finde årsagen/årsagerne til udfordringerne.

Herefter er næste skrift at behandle årsagen.

Ved behandling bringes klientens hjernebølger på Alfa-niveau – og der skabes forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed.

Dette gøres ved at jeg holder på dine pandepunkter – og beder hjernen om ”at kigge i arkivet” og finde tilbage til det, der har lagres sig negativt.

Når denne forbindelse er skabt, kan mønstre og oplevelser, som er lagret i underbevidstheden, opløses. Herved dæmpes aktiviteten i Amygdala i hjernen.

Det lyder lidt kompliceret – men er faktisk en meget enkel behandling – og en nemmere vej til at slippe f.eks. allergier og smerter.

 

Healing hænder
Med alfa-kinesiologi kan vi test og behandle:

• smerter
• fobier
• allergier
• stress
• ubalancer
• manglende energi
• og meget mere...
Med hensyn til allergi - læs mere her:

Skriv dig op til nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – jeg skriver om personlig udvikling, sundhed, spirituelle emner og essentielle olier.

Umiddelbart efter din tilmelding vil du modtage mine 3 bedste små tips til at reducere følelsen af stress.
Og bare rolig – jeg kommer ikke til at fylde i din indbakke hver uge – jeg skriver, når jeg har noget på hjerte.

Og du kan til enhver tid afmelde dig.