logo-life-mentoring

slogan

Tusind tak for et super, super inspirerende foredrag og workshop hos os i Sundhed i Centrum. Jeg synes det er en fantastisk måde du videregiver din store viden om de 3 instinkter, og jeg er virkelig positivt overrasket over den store bevidsthed du gav os på bare 2 timer. Jeg har fået super tilbagemelding fra  flere af deltagerne, med store tak. Jeg håber jeg kan deltage i andre af dine foredrag.

Camilla, Sundhed i Centrum - Lifezone

 

Tak for en spændende aften. Det var så oplysende og jeg elsker min aha-oplevelse jeg fik med mig. 1000 gange mere værd end de mange psykologtimer jeg har betalt for gennem tiden :-)  -  Sofie

Tusind tak for en meget spændende og inspirerende aften i tirsdags. Både Oliver og jeg var meget glade for aftenen???????? - Lotte

Jeg var nysgerrig og meldte mig derfor til Gittes foredrag den 10.okt. Det kan anbefales - det var nogle lærerige timer, hvor jeg blev tydelig på mig selv og fik en indsigt i mine omgivelser. Meget brugbart og inspirerende. Kan kun anbefales. Tak ???? 

 

Tak for foredraget i aftes, som jeg afgjort fandt inspirerende. Tankevækkende at blive introduceret til tre forskellige orienteringer m.h.t. instinkt. Og godt at få sat gang i overvejelser om, hvordan det påvirker mit forhold til andre i arbejdsmæssige og især nære relationer. Du er, synes jeg, god til at skabe samling og nærvær omkring emnet. Jeg finder dit sprog sikkert og nuanceret, og foredragsstilen er præget af engagement.

 

"1000 tak for et tankevækkende og inspirerende intro til enneagrammet i går. ????

Du gjorde det rigtig godt ????????- og jeg er gået i tænkeboks. ☘Vi tales ved ????"  -  Karin

 

"Kære Gitte.

Tusinde tak for en yderst inspirerende aften. Ingen tvivl om at det satte tankerne i gang - både i forhold til min oplevelse af mennesker omkring mig, men så absolut også i forhold til mig selv.

Også tak for din måde at formidle på. Du er levende og ved hvad du har med at gøre. Og så er det et stort plus at du så velvilligt 'deler ud af dig selv'.

Håber der bliver mange flere tilbud fra dig, på aftener som denne.

Mange hilsner, Gry"

 

"Jeg kan varmt anbefale at møde op og deltage i dette spændende arrangement. Der var god tid til både at lytte, diskutere, lave en personlig test og til at blive klogere på sig selv og på sine medmennesker. Simpelthen sjovt….."   Inge

 

"Hvor var det super interessant med Enneagrammet i torsdags - du er en rigtig god formidler" - Ulla