logo-life-mentoring

slogan

Hvad er healing?

Healing er en ældgammel behandlingsform og anvendes til at balancere vores energi - både fysisk og psykisk.

Healing betyder ”at hele” eller helbrede – og er en måde at opnå større balance i sin livsenergi.

Vores tankemønstre og følelser påvirker energien i kroppen.

I healing arbejder man med at krop, sind og sjæl hænger sammen. Dvs. at påvirkning på et af de 3 områder også vil påvirke de andre – og at man derfor må se på alle 3, når man ønsker forbedringer.

Hvordan foregår healing?

Ved behandlingen overføres energi udefra (universel energi) via healeren til dig. Når du modtager healing får du helet ubalancer og blokeringer, der måtte være i din krop og sjæls energisystem. 

Jeg arbejder intuitivt og med fokus på at balancere krop, sind og sjæl. Du modtager healing liggende på en briks, hvor du er i en dyb afslappet tilstand.

Umiddelbart efter healingen oplever de fleste: Øget velvære, indre ro og et bedre energiniveau. På længere sigt kan opleves forbedringer af helbredet både fysisk og psykisk.

Kunderne siger...

“Gittes healende kraft føltes stor. Som om hun intuitivt ved, hvor du har brug for healing. SÅ rart, trygt og omsorgsfuldt... Læs mere

Hvor mange behandlinger skal man ha’?

Vi er alle forskellige – og det er ikke muligt på forhånd at afgøre, hvor mange behandlinger, man har brug for. Ofte er problemstillinger opbygget over flere år – og man kan ikke forvente, at de forsvinder efter blot 1 times healing. Det er derfor vigtigt, at man selv kigger indad og mærker efter – både i forhold til om man har brug for flere behandlinger – men også for at mærke, hvornår man er klar til næste behandling.

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvad healing kan gøre for dig :-)