logo-life-mentoring

slogan

Hvad er Access Bars?

Access Bars er en behandling udviklet af Gary Douglas. Formålet/udbyttet af behandlingerne er frigørelse af overbevisninger/tanker/ideer og følelser, som du har samlet og gemt gennem livet.

Ved aktivering af energierne får du mulighed for at slippe gamle mønstre samt behandle følelser og overbevisninger, der begrænser dig i din livsførelse.

Med behandlingerne kan du åbne dig op for at finde det, du virkelig ønsker dig af livet, f.eks. kærlighed, et godt forhold til dig egen krop, selvværd, anerkendelse mm.

Dette giver plads til nye indsigter og du opnår større nærvær og mere ro.

Anbefales til både børn og voksne. 

Se denne lille video på 10 min, hvor amerikansk videnskabsmand bliver meget positivt overrasket over effekten af Access Bars:

https://www.facebook.com/accessconsciousness/videos/10152922722503772/?pnref=story

 

Hvordan foregår Access Bars?

Behandling består at blid berøring af en række punkter på hovedet.

Hvert punkt repræsenterer forskellige områder i dit liv, fx kroppen, kontrol, healing, krativitet mv., og rummer alle ophobede tanker, meninger og blokeringer, som du ubevidst har opbygget gennem hele dit liv.

Ved berøring aktiveres punkterne og derved kan energien igen flyde frit. Energien hjælper til at frigøre begrænsende tankemønstre og overbevisninger, og giver dermed plads til nye indsigter.

Du ligger på en briks og slapper af - og behandlingen varer ca. 1 time.

Kunderne siger...

En times tid med BARS behandling gav en skøn ro og ikke mindst plads til nye tanker og idéer. Skønt at mærke..... Læs mere

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil du være afslappet - og føle større ro.

Den aktivering, der er igangsat, vil arbejde videre i dig i den kommende periode, så du opfordres til at være ekstra opmærksom på forandringer - og på at se nye muligheder.

Læg mærke til tegn udefra, tanker og nye input.

Drik gerne meget vand, da der er sat gang i en proces i kroppen.

Hvor mange behandlinger skal man ha’?

Vi er alle forskellige – og det er ikke muligt på forhånd at afgøre, hvor mange behandlinger, man har brug for.

For nogle mærkes forskel allerede efter en behandling - mens andre har brug for et forløb, hvor der over en periode gives behandling løbende - fx ugentligt.

Det er altid vigtigt at du selv mærker efter - og også sørger for at være meget opmærksom på forandringer efter behandlingerne.

 

 Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvad Access Bars kan gøre for dig :-)